Home » » KISZYDOLLS GIVEAWAYS

KISZYDOLLS GIVEAWAYS

Written By amirnawawi on Khamis, 12 Mei 2011 | 11:46 PG

Ape khabar semua? hari ni aku nak cerita sket kat korang tentang satu giveaway nih. Alah mudah je pom. Leh dapat Mr. Gebu tau kalau bertuah..keh3.. harap2 aku menang la yer.



Amacam? Lawa tak? Jangan jeles tau kalau aku dapat..keh3.. Lau korang nak join gak, leh la tgk syarat2 dia kt bawah nih
1.jadi follower kiszydolls blogshop dulu tau 
2. leave your details ( nama n link blog ) serta comment2 yang best2 kat post giveaways ni tau ^-^ hehehe...kisz appreciate semua comments :
3. U guys kene terangkan tentang giveaways ni kat blog u guys tau :)
4. Wajib letakkan 4 gambar di atas kat keterangan giveaways kiszydolls di blog

5.Sape2 yang tidak mengikuti syarat2 di atas,penyertaan akan dibatalkan secara automatik


Detail mengenai pertandingan tu adalah seperti berikut:

details KISZYDOLLS GIVEAWAYS :
1........tarikh start penyertaan : 8 Mac 2011
2........tarikh tutup penyertaan : 20 May 2011

3.........pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah :)ye.

Kalau nak tau ngan lebih lanjut boleh la klik kt sini ek.. Aku rasa cam aku memang jek giveaway nih..he3...doakanlah yer..mana tau dapat benda tuh.. leh wat peluk malam2 sebelum tido.. Almaklumlah belum kahwin kan..he3
SHARE

About amirnawawi

1 ulasan :

eqbalzack berkata...

Salam...
Abg eq akan umumkan keputusan GA 'I LIGHT U' pada Jumaat ini, 20/5/2011 pukul 10 pagi. TQ