Home » » Aku dan Nama Domain baru ku

Aku dan Nama Domain baru ku

Written By amirnawawi on Isnin, 7 Mac 2011 | 4:40 PG

Alhamdulillah, awal bulan 3 aritu aku dah beli nama domain baru. So aku berpindah la kt domai9n abru aku tu.. tapi aku still gina la yang ni. Sayang la nak tinggal yang lama sudah guna ni. Aku ni bukan jenis yang habis madu sepah dibusang tau.. Apepom kalu korang nak tgk posting terbaru aku, bolehlah ke laman web terbaru aku.. klik je kt sini ok--------> klik sini
SHARE

About amirnawawi

0 ulasan :