Home » , » The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Written By amirnawawi on Selasa, 6 Disember 2011 | 6:51 PG

Assalamualaikum semua. Ringan jer jari jemari aku ni menaip untuk menyertai kontest anjuran Si Nisa Menaip nih. Hadiah yang ditawarkan pom memang menarik. Memang teringin jugak aku unutk menang giveaway nih. Part hadiah tu kita tak payah kesah sanat la sebab banyak giler kot yang ada. Kalau tak silap aku 84 kesemuanya.

Apa yang aku sukakan tentang kontest ni ialah kerana ia memilih pemenang menggunakan random. So, ni kiranya berdasarkan nasib jugak la. Untung sabut timbul, untung batu tenggelam. 


Syarat umum:



1.  Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
2.  Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
3.  Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
4.  Pemenang akan dipilih secara random.

WAJIB patuhi semua syarat.



Syarat Seterusnya:

5.  1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”. (SUDAH)
6.  2. Letak banner giveaway dalam entry. (SUDAH)
3. Letak link sponsors dalam entry. (SUDAH) 

1.      ·  Mrs Lady's Stylo
3.      ·  Pretty Pop
4.      ·  Jiwa Chenta STUFF
5.      ·  Online Hijab E-Boutique
6.      ·  Firzara Collection
7.      ·  The Bag Galore
8.      ·  Wanblur - Shazwan Azizan
9.      ·  Darkbatman
11.  ·  MadamMondoq
12.  ·  Cik Nurul Pinky
13.  ·  Luvika Territory
14.  ·  Nurul Liyana
16.  ·  Queen Attack
18.  ·  Yaya Flanella
19.  ·  Blog Cik Bunny
20.  ·  Media Jer!
21.  ·  Cik Bintang
23.  ·  MyraVea 

4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, kena pergi like fan page dorang. (SUDAH- Banyak giler kot kat sebelah nih)
5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral. (SUDAH)
6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.(SUDAH)


7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini -https://www.facebook.com/nisamenaip (SUDAH)


8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. (SUDAH)
SHARE

About amirnawawi

2 ulasan :

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim berkata...

Good luck! :)

Ajeyy Rawk berkata...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D