Home » , » Tension/ Stress/ Tertekan

Tension/ Stress/ Tertekan

Written By amirnawawi on Selasa, 22 Februari 2011 | 9:01 PG


Aduh!!! Terasa sedih + kecewa + marah semua ada dlm diri aku sekarang. Nasib baik la ada gak blog ni untuk aku luahkan perasaan kt sini. Korang mesti nk tahu apasal aku jadi emosional mcm ni plak.. sebab nyer aku xleh jawb test thermodynamic tadi!!!.. Susah bebenor soalannyer. Aku ni memang la seorang yang agak perlahan. Perlahan dari segi pemahaman la maksud aku. Aku ni jenis yang susah sket nk paham ape2. Tapi kalau dh paham tu lama gak la aku ingt..keh3.. tu la xdi rase mcm down giler lepas aku balik dari kuiz tu. Rasa mcm nk nangis pom ade gak. Tapi memandangkan aku ni lelaki, terpaksalah kontrol macho gak la..Xkan nk menangis kot. Jatuh saham aku plak kan..hoho3.. Tapi ape yang lepas tu biarkan lah lepas.. Aku kena fokus lebih untuk subjek ni lepas ni.. kena pulun habis-habisan. Pekara yang lepas jangan dikenang, kalau dikenang merosakkan diri..tu lirik lagu ape ek? lupa plak aku..Tapi lepas luar test tu, aku dpt satu semangat baru untuk pergi jumpa pensyarah tu. nk belajar face to face. kalau xpaham lagi tu xtahu la kan. Tapi at leaset aku nk cuba gak belajar sampai paham.Ilmu ni bukan untuk jawab exam je tpi blh guna untuk masa depan kita..ho3. terlebih semangat la plak.. Tu la, semoga lepas ni aku dapat paham dengan baik subjek ni and dapat score untuk next test plak. Doakan aku ye semua.. good luck to you to..hu3
SHARE

About amirnawawi

4 ulasan :

Ola berkata...

sy pon nk jmpa sir SMS!!!!>.<

nawasari berkata...

Jom pi jumpa sama-sama! aku ni kira tahap kritikal sudah ni

miss nana berkata...

teruskan usaha kamu >.<

nawasari berkata...

terima kasih nat..he3