Home » » Malaysia Vs Pakistan First Half

Malaysia Vs Pakistan First Half

Written By amirnawawi on Rabu, 23 Februari 2011 | 5:57 PG

Aduh boring yang teramat sangat aku malam ni. Khabarnyer ade perlawanan bola sepak negaraku yang tercinta lawan pakistan untuk perlawanan kelayakan ke Olimpik. Aku sekrang ni kan dok asrama.Mana la nak ada televisyen nak tgk bola2 ni. nasib baik le ade gak internet walaupun kelajuannyer mengalahkan kelajuan sang kura-kura..keh3.. Bersyukur la dengan ape yang ade ye tak? Dengan bantuan daripada Gegarmediachannel dapatlah aku nonton perlawanan ni live kt internet ni. Walaupun gambar yang disiarkan tu xberapa nak jelas, aku fokus je tgk,nasib baik suara pengulas tu jelas. Dapat gak la mengikuti perlawanan walaupun gambar kurang jelas. yang aku makin tension ni bila time internet connection xkuat, dpt dgr suara je, tpi gmbr xde. Orang dok sebut gol dah tpi aku still tgk gambar yang xbergerak.. keh3.. bengang tahap lapan aser hati ni. Tapi aku sabar jela.. ka bawah ni aku ade print skrin untuk korang tgk mcmana gmbar yg aku tgk tu..
amacam jelas x? keh3
Tu untu separuh masa pertama la. Kita dah dapat 2 gol mase tu dgn sumbatan daripada Wan Zaharulakmal ngan Mohd Irfan Faizail. Terbaik la korang berdua.. Malaysia boleh!!! keh3..
SHARE

About amirnawawi

0 ulasan :