Persis (Rakan Siswa)

Written By amirnawawi on Sabtu, 26 Februari 2011 | 8:52 PG

Alhamdulillah, segala kesyukuran ku panjatkan kepada allah SWT kerana memberi aku peluang untuk bernafas lagi pada hari ini. unutk pengetahuan korang semua, semalam aku pergi interview nak masuk Pembimbing Rakan Siswa kat UMP ni dan hari ni result dia keluar, syukur aku diterima menjadi ahlinya.. he3.. Ape? korang xtahu ke ape tu Persis? meh la aku citer sket ape tu persis ni.. korang pernah dengar x pembimbing rakan sebaya? alah yang ade time korang sekolah menegah dulu la.. takkan x ingat kot. kalu korang tak tahu tu mesti korang ni seorang yang memang xnak ambik tahu la tu..he3.. jgn marah.. kalau terasa.. Pembimbing rakan siswa ni same je fungsi macam pembimbing rakan sebaya tu.. Cuma kt sini kita panggil pembimbing rakan 'siswa' la sebab sekrang kan aku ni duk kt Universiti.. dah xde dh istilah pelajar, murid tu.. sekarang kami dh jadi mahasiswa..he3.. dh upgrade dri pelajar dan murid tu.. aku akan cuba la jadi sseorang ahli Persis yang bagus dan komited..he3.. insyaAllah.. kalau korang ade mase tu, usha2 la blog persis ni.. klik je kat sini...  Ok, aku rase tu je kot dulu untuk malam ni, moto kami ahli persis ni ialah, Here to Hear.. terbaik la moto kami tu. harap2 kami pom jadi terbaik gak.. mudah-mudahan la..Doakan kejayaan kami dlm menbantu para mahasiswa dan siswi sekalian..
SHARE

About amirnawawi

1 ulasan :

nawasari berkata...

ho3. gudluck to me k